Mededeling mbt problemen verlichting zwembad – update

UPDATE – 12/12/2017
 
Het lijkt erop dat de verlichting in het zwembad terug gemaakt is en dus kunnen alle trainingen terug doorgaan zoals gepland. 
 
 
—————————————————–
 
Beste ouder, beste zwemmer
 
Zowel gisteren (zondag) als vandaag (maandag) dienden we een training stop te zetten / annuleren omwille van het regelmatig uitvallen van de verlichting in het zwembad. Het veiligheidsrisico dat hiermee gepaard gaat heeft de redders / sportdienst hiertoe doen beslissen. Hoewel dit zorgt voor wat ongemakken, denken wij dat dit de enige juiste beslissing is en we hopen dat iedereen begrip kan opbrengen voor deze vorm van overmacht.
 
Mogelijks zijn de problemen gelinkt aan de werken in de straat (bouw nieuwe zwembad), maar het fijne weten we er zelf ook niet van. De gemeente is er alleszins mee bezig en we hopen dat het probleem snel opgelost raakt. We hebben de sportdienst ook gevraagd om ons verder op de hoogte houden zodat we zo snel mogelijk kunnen communiceren van zodra we meer nieuws hebben.
 
In afwachting hebben we beslist om de training van de zwemschool (Schelpjes, Kikkertjes & Zeepaardjes) op dinsdag 12 december te schrappen. We willen hiermee vermijden dat de jonge zwemmertjes morgen worden afgezet aan het zwembad terwijl de training misschien niet kan doorgaan. Voor Jeugdwerking-A zullen we ouders en zwemmers in de loop van de dag informeren over het al dan niet doorgaan van de training.
 
Wat de trainingen op woensdag en verderop in de week betreft, hopen we zo snel mogelijk meer duidelijkheid te kunnen geven. Verdere info volgt via mail, maar hou zeker ook de website en onze Facebook-pagina (UZKZwevegem) in de gaten!
 
Verder nog een boodschap voor de zwemmers die deze avond hun energie niet kwijt konden: de oprit en/of de stoep sneeuwvrij maken is ook een mooie training.. 😉
 
Sportieve groet,
Trainers & bestuur