Carrefour – steunactie sportclubs

Momenteel loopt bij Carrefour een actie waarmee je jouw sportclub kan steunen. We nemen dit duwtje in de rug met dank aan & hopen dat jullie mee de schouders willen steken onder dit ? initiatief.
 
Van 5/5 tem 12/7 ontvang je bij Carrefour per aankoopschijf van EUR 20 (bij deelnemende producten) 1 steuncode. Met die code kan je sparen voor uitrusting voor jouw club. Met #teamUZKZ mikken we op 880 of zelfs 1210 codes om onderstaand materiaal voor onze droog-trainingen te bestellen. Dat kunnen we uiteraard niet alleen, dus bij deze een ? oproep om ons te helpen.
 
Op elke steuncode vind je een QR-code die je naar de website van de actie loodst en daar kan je het punt toekennen aan ‘Ursus Zwemclub Zwevegem’. Je kan ook de gratis ‘Carrefour support your club’ app downloaden als je veel codes snel wil inscannen.
 
Misschien winkel zelf je niet bij Carrefour, maar je ziet het wel zitten om buren, vrienden of familie warm te maken? Je kan alvast beginnen met dit bericht massaal te delen! #sharingiscaring
Ben je niet zo vlot met het scannen van de codes, dan mag je deze gerust ook aan één van de bestuursleden overhandigen.
 
Alvast bedankt voor jullie steun!
Carrefour actie